19-02-08

A BUTTERFLY MIND.

TWEE ZUSSEN UIT HET WEST-VLAAMSE VELDEGEM OF TE WEL A BUTTERFLY MIND HEB IK ZONDAG LAATST VOOR HET EERST ZIEN OPTREDEN TIJDENS DE VOORRONDE VAN EUROSONG, EN IK WAS VERKOCHT AAN DIE MOOIE SONG DAT ZE OP HET PODIUM BRACHTEN. INTUSSEN HEB IK AL HUN WEBSITE BEZOCHT, EN HET IS MUZIEK DIE MIJ IN DE OREN KLINKT, PRACHTIGE KLANKEN , PURE INNERLIJKE MUZIEK,MEKKA NAAR INVLOEDEN VAN ACOUSTIC NAAR JAZZ ,COUNTRY , ROCK EN FOLK MET IERSE KLANKEN., EEN APARTE STIJL NOEMEN ZIJ ZELF ORGANISCHE POP

. WONDERMOOIS NAAR HET PLATTELAND , MUZIEK DIE VOOR MIJ DOOR ZIJN EENVOUD ALLEEN AL , HET SIMPEL KLEURIG MAAKT VAN DEZE TWEE ZUSSEN .

e_song_k44_gr

ANNELIES & SARAH CAPPAERT OF A BUTTERFLY MIND

BIOGRAFIE

Annelies Cappaert wordt geboren op 10 september 1979 in Brugge. Sarah Cappaert wordt in Torhout geboren,op 24 Juli 1987. Ze hebben één broer: Wouter, en er is ook nog zus Sofie.  art_large_300463

Annelies liep school in Zedelgem en Brugge, en studeerde in 2002 af als Meester in de Beeldende Kunsten (grafiek en reclame) aan de academie in Gent. Sindsdien werkt ze als grafic designer en art director, sinds kort voor haar eigen bedrijfje www.ZinZin.be. Ze woont in Veldegem.

 art_large_300580

Sarah ‘Saartje’ Cappaert liep school in Zedelgem en Brugge, en volgt in Brugge momenteel de opleiding Office Management.

Vanaf 1985 doet Annelies haar eerste podiumervaring op in het cabaretgezeldschap van grootvader en moeder. Ze zingt ook bij het kinderkoor in Zedelgem. Vanaf 1992 is ze front en backingzangeres bij diverse live-bands. Ze zingt repetitie-cd's in voor mucicalartiesten ter voorbereiding van hun stukken,volgt gitaarles,en treedt vak samen op met een pianist,op alle gelegenheden  bij trouwmissen en begrafenissen...Veel kerken vanbinnen gezien...In 2003 bouwt ze met de jazz-band Blame lokaal sukses op.

Sarah wordt op haar zesde als zangeres ontdekt op het trouwfeest van een nicht,en volgt vanaf dan mee in het muzikale spoor van de familie,meestal in duo met haar zus Annelies. Ze volgt ook gitaarles,zingt bij het jongerenkoor Komosha, en bij diverse live-bands. Met Blame wint ze de publiekprijs Westtalent 2003.

art_large_300583

      

Annelies komt terecht in de finale van Idool 2004. Samen met Sarah zingt ze als ‘The Cappaert Sisters’ in het tribute tv-programma ‘Idool 2004’. De reacties overtuigen hen om in 2005 samen mee te doen aan X-Factor . Ze worden tweede in de finale na Udo. In 2006 treden ze als ‘X-Factor finalisten’ ruim vijftig keer op in Vlaanderen.

Eind 2006 zetten ze een punt achter "The Cappaert Sisters"

 XP6Y7047

 

2007 wordt een jaar van proberen en zoeken naar hun ‘eigen ding’. Ze vinden, met de hulp van Jean Blaute en Eric Melaerts, onderdak bij manager Rick Tubbax. Ze duiken met eigen liedjes kleine theatertjes en cafés in, begeleid door ondermeer Michel Bisceglia.

 XP6Y7162

Voortaan heten ze ‘A Butterfly Mind’. Michel haalt er een paar jazz-vrienden bij. Het eerste resultaat van die samenwerking –CD-single ‘Louis’

XP6Y7018

A BUTTERFLY MIND.

OP 10 MAART 2008 KOMT HUN EERSTE ALBUM UIT.

MET....

SONG 'LONELY HEART ON WHEELS'

Tonight I'm driving home to you,
feeling ow a little blue-ue-ue.
I'm getting lost in your dark brown eyes.
I'm getting warm in your strong steady arms.

And I feel like
I'm lost in this carrousel.
Guide me home.
Call me home.

And I feel like
I'm lost.
Like I'm wasting my time.
Take me out for a walk
Make me smile

I'm a lonely heart on wheels...

Tonight I'm flying over hills.
I'm traveling through the fields
and leave a whisper in your ear.
Revealing all those tiny pretty lines.
The ones I hardly dare
to speak out loud.

And I feel like
I'm lost in this carrousel.
Guide me home.
Call me home.

And I feel like
I'm lost.
Like I'm wasting my time.
Take me out for a walk
Make me smile.

I'm a lonely heart on wheels...

Bye bye lullaby...
Bye bye lullaby...
Bye bye lullaby...
Bye bye lullaby...
Sweet dreams lullaby...

HIERONDER HUN WEBSITE,DE MOEITE WAARD OM EEN KIJKJE TE NEMEN.


www.abutterflymind.com

HIERONDER DE VIDEO VAN EUROSONG VAN DE SONG" Lonely heart on wheels"SPONTAAN ZELF GESCHREVEN DOOR ANNELIES ERGENS IN EEN BARAK IN DE ARDENNEN, DE CHAUFFAGE WAS KAPOT EN DAN MAAR EEN EENVOUDIG NUMMER GESCHREVEN, ZO IS DEZE SONG ONTSTAAN.

 http://www.youtube.com/v/KdInZpybiM4&rel=1

 

Bekijk hier de nieuwe videoclip van "A Butterfly Mind" met "Nickel in my pocket".


http://nl.youtube.com/watch?v=NYfi6hwF9aI


e_song_k44_gr


 

 

 

 

De commentaren zijn gesloten.