20-06-08

VRIJDAG 20 JUNI 2008, TORHOUT

VANAVOND GEEN 100 KM WANDELTOCHT VOOR MIJ IN DE NACHT VAN WEST-VLAANDEREN TE TORHOUT. GEEN DRIELUIK NA BRUGGE-BOEKHOUTE-BRUGGE EN DE MEGA-SLOEBERTOCHT.

lopen_start

AFSCHEID VAN TORHOUTENAAR TOM COMPERNOLLE, DIE EERDER DEZE WEEK TRAGISCH OM HET LEVEN KWAM TIJDENS EEN VERKEERSONGELUK. DE DRIEVOUDIGE WINNAAR VAN DE NACHT ZAT ACHTERAAN IN EEN LEGERVRACHTWAGEN,TOEN DEZE IN EEN GRACHT REED IN TORHOUT, ZIJN DRIE LEGER KAMERADEN WAREN LICHT GEWOND.

compernolle

EERST MIJN BETUIGING EN MEDELEVEN AAN IEDEREEN DIE TOM  DIERBAAR LAG.HET LEVEN KAN VLUG VOORBIJ ZIJN, EN ALLES IS RELATIEF.

ALLES GAAT NAAR DE BEGELEIDING PER FIETS VAN PASCAL DEBERSAQUES , DIE EEN RECORD POGING DOET OM ZIJN BEST-TIJD VAN 2H52"14" TE VERBETEREN OP DE 17e RENAULT MARATHON VANAVOND IN TORHOUT.

DSC_1561

HIER PASCAL BIJ DE AANKOMST VORIG JAAR TE IEPER OP 9 SEPTEMBER 2007 VAN ZIJN TWEEDE MARATHON , DIE VAN DE IN FLANDERS FIELDS.

NA ZIJN EERSTE MARATHON, DIE VAN ROTTERDAM IN 2007 MET EEN VERSCHROEIENDE HITTE  EN EEN TIJD VAN 2H59'04" WORDT HET VOOR PASCAL ZIJN DERDE MARATHON.

VANAF DE KERK VAN BON BOSCO IN TORHOUT , EN NA 12 KM KAN IK MIJ BIJ HEM VOEGEN EN FIETSBEGELEIDING GEVEN. VANUIT CHESTER (ENGELAND) WORDT TELEFONISCH-GSM-CONTACT GEHOUDEN VAN NATHALIE DE  ZUS VAN PASCAL, GAVERTRIMMERS ZULLEN AANWEZIG ZIJN OM TE SUPPORTEREN.DE START IS OM 20.00 UUR SAMEN MET AL DE LOPERS,JOGGERS,WANDELAARS EN SKEELERS.DE NACHT VAN WEST-VLAANDEREN WORDT WEER EEN SPORTFEEST.

lopen_renault

Commentaren

Hey Ik ben even op je mooie blog komen kijken. Ik wens je nog een fijne vrijdag.

Gepost door: martin | 20-06-08

De commentaren zijn gesloten.