24-10-08

Laatste Nieuws Vrijdag 24 Oktober 2008

Vandaag de draadjes eruit laten doen van mijn ingreep twee weken geleden.De wonde is mooi dicht. Laten we hopen dat alles nu weg blijft en  helemaal genezen is.Wat het nu geweest is heb ik nog geen uitsluitsel. Geen nieuws is goed nieuws. Vanaf Maandag mag ik terug stilletjes beginnen lopen en kan ik wat trainen voor een halve marathon in November. Dit jaar zou ik nog ergens een 100 km wandeling willen doen van Euraudax. Deze week de eerste aflevering gezien op de vrt van "doodgraag leven". Maria, Martine, Natacha en Patrick hebben waarschijnlijk niet zo lang meer te leven,zij hebben een kanker die niet meer te genezen valt, maar de tijd die hen nog rest, willen ze ten volle benutten. Een jaar lang leefde Kobe Ilsen  met hen mee. Hij maakte een oprecht verslag van hun ups en downs: 'Doodgraag Leven', vanaf 21 oktober acht afleveringen op Eén.

één   http://multiblog.vrt.be/kim/

 

 

 

 

  http://multiblog.vrt.be/maria/

 

 http://multiblog.vrt.be/martine/

 

 http://multiblog.vrt.be/patrick/

 

 http://multiblog.vrt.be/natacha/

 

a_groepsfoto

DOODGRAAG LEVEN.....................

Wat doe je als je weet dat je waarschijnlijk niet lang meer zal leven? Het overkomt Maria, Kim, Martine, Natacha en Patrick. Zij hebben een soort kanker die niet meer te genezen valt, maar zijn niet van plan om dat lijdzaam te ondergaan en proberen nog het beste te halen uit de tijd die hen rest. Kobe Ilsen volgde gedurende een jaar hun dagelijks leven, om op die manier een eerlijk verslag te brengen van hun ups en hun downs.

IEDERE DINSDAG OP EEN.één

Doodgraag leven is een documentaire reeks waar vooral het ‘leven’ centraal staat. En van dat leven willen de mensen zo lang mogelijk ten volle genieten. Zo bezoekt Maria (28) regelmatig haar broer die in Schotland woont. Martine (40) wil absoluut Parijs laten zien aan haar vierjarig zoontje. Natacha (39) wil nog zoveel mogelijk tijd met haar gezin doorbrengen. Levensgenieter Patrick (46) wil kost wat kost nog een optreden zien van zijn lievelingsgroep dEUS. En Kim (23) wil met zijn Anneke nog zoveel mogelijk uit het leven halen.

Doodgraag leven is ook het verhaal van mondige mensen die in de bloei van hun leven plots met een mogelijk levenseinde worden geconfronteerd. Pakkend, confronterend en ook een hart onder de riem.

Doodgraag leven is vanaf dinsdag 21 oktober te zien op Eén, telkens om 21.25 uur.

De commentaren zijn gesloten.