03-02-09

VOORBESCHOUWING TIEGEM - HARELBEKE

Laatste nieuws-sprokkels Tiegem-Harelbeke.

Donderdag 5 Februari.

Ludovic Vanlede Op de sukkel met een ontsteking op een pees van de bovenkant voet.

Hallo

Zoals de titel het al kan voorspellen... Ik zit dus op de sukkel. Verleden week nog de kuit die tegenstribbelde. Door die kuit heb ik me onbewust een andere loophouding aangenomen. De kuit werd minder belast maar de linkerkant was dan natuurlijk meer belast dan normaal.
GEVOLG? Wel ik hoop dat het vlug over gaat maar kzit nu met een ontsteking op een pees langs de bovenkant voet. Lopen lukt aan 12 per uur maar rapper begint het echt pijn te doen.
Gisteren zelfs tijdens het zwemmen enkele pijnlijke momenten gevoeld. Kinesist kon het boeltje wat losduwen maar zei me dat ik niet te veel meer mocht lopen deze week. Maar zondag staat de clubwedstrijd op het programma... Kga het toch proberen met wat ontstekingsremmers te nemen en wat lichtjes proberen te lopen. Ik wil er zeker bij zijn zondag want moet mijn wisselbeker proberen te behouden.

Ik hoop dat ik zaterdag een positieve vooruitblik op mijn blog kan zetten en niet een berichtje om te zeggen dat ik niet meedoe .
Natuurlijk gaan er nu enkele denken dat ik zand in de ogen strooi voor zondag, maar wees gerust Tis zo niet. Met blessures valt immers niet te spotten.

PS zit namelijk dan ook nog met een snotvalling maar voor het moment heeft iedereen die zeker?

P9-1ded1afe158967e26abdedde0336a3bd

www.bloggen.be/monteflokke

 

We zijn in de laatste week voor wat Zondag staat te gebeuren bij de joggingclub van Harelbeke en omstreken. Dan wordt de loop run van het jaar gelopen bij de gavertrimmers,Tiegem – Harelbeke. Deze loop koers van de club wordt al voor de 24ste keer georganiseerd,Vele gavertrimmers willen bij deze loop alles uit de kan halen om een goede prestatie neer te zetten,ongeacht hun vermogen en leeftijdscategorie.De afstand van Tiegem naar Harelbeke is 14,580 kilometer en ieder heeft zijn eigen doel voor ogen,aankomen is ook al een prestatie op zich,sommige dromen om onder het uur te lopen. Een voorbeschouwing bij deze clubwedstrijd van het jaar,wie is de favoriet,de oudsiders.

De top favoriet is Ludovic Vanlede,dat bewijzen zijn talrijke uitslagen met laatst zijn overwinning bij de Louis Persoons Memorial halve marathon in Genk in gure winter toestanden. De Bissegemnaar die veel lastige wedstrijden in Wallonie loopt is goed in form zijn gemiddelde in wedstrijden ligt bijna altijd tussen 17 en 18 km per uur en dit over die afstand.Hij is trouwens de winnaar van de twee laatste editie's  van Tiegem-Harelbeke.

011

038-2
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De oudsider is zeker John Vanneste , testijds een toploper en nu de laatste tijd terug van weggeweest en in heel goede doen,de veteraan die in het verleden Tiegem-Harelbeke viermaal won en nog altijd recordhouder is van het aantal overwinningen. Misschien is hij het als veteraan die het tot een spannende strijd kan maken met Ludovic Vanlede.

DSC_0199-1

 

 

Pascal Debersaques kan voor de verrassing zorgen in Tiegem-Harelbeke. In een goede dag kan hij de snelheid halen van meer of 17 km per uur over die afstand,dat bewees hij al in het verleden. Onlangs in vrieskoude omstandigheden heeft hij de marathon Louis Persoons Memorial in Genk gelopen in 2:58:59. Een gavertrimmer om in het oog te houden volgende Zondag.

IMG_2708-1

 

 

Jan Lefever kan een rappe koers lopen en is kanshebber voor het podium. In volle voorbereiding op de marathon van Rotterdam zal het niet gemakkelijk zijn,maar hij kan toch voor wat weerwerk zorgen tijdens de wedstrijd.Een top vijf plaats is een must voor Jan.

04-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De strijd voor de ereplaatsen zal een wedstrijd op zich zijn,daar zorgen Steven Cossement,Stefaan Canniere , Geert Verschaeve , Johan Christiaens, Philippe Vergauwe, Geert Vandevyver,Werner Maes, Chris Van Bellegem, Philippe Van Enis en nog andere gavertrimmers voor. De pronostiek voor een vierde,vijfde en zesde plaats wordt spannend.

Steven cossement

 

 

 

 

 

 

DE VROUWEN DIE INGESCHREVEN ZIJN VOOR TIEGEM-HARELBEKE

033-1

 De gavertrimsters lopen ook hun Tiegem-Harelbeke,ieder in zijn eigen tempo en ongeacht de uitslag is het een prestatie op zich voor alle vrouwen die elk voor hun doel aan lopen doen. De overwinning kan Veronique Timmermans niet ontsnappen,of wel zou ze echt tegenslag moeten hebben,voor een tweede plaats en een andere ereplaats zou het spannend kunnen worden met enkele dames die aan elkaar gewaagd zijn.

647-1

04a-1

22-1

IMG_9821(2)-1

 

027-1

415-1

 

IMG_2866-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van Ann Landuyt is er geen foto.

 

startdenneboom-1autostradebrug-1dageraad_finish

Commentaren

mooi mooi in elkaar gestoken Ludo , 'k zal proberen die top vijf te halen !!!!

Gepost door: roadrunnerke | 06-02-09

Knap gedaan Knap gedaan Ludo

Dit zal me toch helpen overtuigen om toch te starten hé.
Na zo een verslag mag ik wel een beetje pijn verdragen...

Ale khoop tot zondag. Gisteren een uurtje aan 11.5 per uur gelopen. Kheb het gevoel als ik echt rap doorloop de pijn minder is, dus we zien wel he.

nog eens proficiat met de voorbeschouwing

Gepost door: ludo | 06-02-09

De commentaren zijn gesloten.