15-05-09

VIER OP EEN RIJ.

 imagesOP EEN RIJ

halvemarathon'S

Vandaag Donderdag 14 Mei 2009 was D-Day en laatste trainingsdag van mijn vier op een rij. Zondag 10 Mei zat er iets in mijne houten kop(mooi liedje trouwens  van Jef Vanuytsel van de jaren zestig),Zaterdagnacht een beetje rode wijn uit Toscanie verorberd.Zo geschiede,Maandag 11 Mei,laat in de avond begon ik aan mijn eerste luik,met de grote omloop van 21,300 kilometer. Ik liep super goed,ik voelde mijn benen niet,ik zweefde op de asfalt,misschien van die Toscanische wijn,wie weet. Na één uur had ik 13 km gelopen en terug in Geluwe had ik de afstand gelopen in 1:39:41. Dinsdag 12 Mei in de vooravond terug deze tour van 21,300 kilometer,ik begon wat trager of de dag voordien en in Beselare na 12 kilometer, had ik één uur gelopen,ik liep goed en kon lichtjes versnellen om terug thuis in 1:44:11 aan te komen. Woensdag 12 Mei begon ik aan mijn derde dag van 21,300 kilometer,het was drukkend warm rond de klok van zes uur in de avond,na de eerste kilometer wist ik het al,het ging niet,ik had zware benen,ik liep moeizaam vooruit maar ik moest de finish halen in Geluwe,dat zat in mijne heldere kop en zo geschiede,na 1:48:57 kwam ik aan. Vanavond na acht uur in de kletsende regen begon ik aan de vierde goede halve marathon van 21,300 kilometer. Ik was verbaasd na de eerste kilometers,het ging terug heel goed en het bleef duren tot de finish hier bij mij thuis, doornat kwam ik aan in 1:42:14. Mijn vierdaagse voorbereiding op de 100 kilometer van Steenwerck van volgende week Woensdagavond is geslaagd.De benen zijn goed ,nu nog de rest van mijn body in het bijzonder mijn rug en het avontuur in het Noord-Franse Steenwerck kan beginnen. Mijn planning voor daar is om toch proberen drie ronden van de vijf te joggen aan een tempo van ongeveer 10 km per uur,dus 60 km in 6 uur? Ik zal moeten een heel goede dag hebben om het waar te maken en de rest rap te stappen,je kan nooit op voorhand weten hoe de conditie van de dag is,we zien wel , het is een avontuur waar ik van hou. Vier op een rij,viermaal 21,300 kilometer , in totaal 85,200 kilometer gelopen in vier dagen,6:55:03 in tijd, het gemiddelde goed boven 12 km per uur.

Ludo.

100km-rouge-1 (170 x 240)

startplaats:Steenwerck
 afstand / tijdsduur: nachtversie met een limiet van 24 uur
 organisatie:100 km a Pied de Steenwerck

De start van de nachtversie is om 19.00 uur. Aan de nachtloop doen zowel hardlopers als wandelaars mee. Het parcours bestaat uit 5 ronden van 20 km.

 

zjefvanuytsel_dezangerzjefvanuytsel_ouwemakkers

 HOUTEN KOP TIJDENS NEKKA NACHT 2009

HET WORDT EEN LONG RUN TEGEN MIJZELF IN STEENWERCK.

DE OUDE RAKKERS THE EAGLES KUNNEN DE JONGEREN NOG ALTIJD BEKOREN.

 

Het is simpel,ik dance the night away in Steenwerck,en haal joggend de finish.

The Mavericks live in de Albert Royal Hall in London,waar ik destijds in de jaren tachtig Johnny Cash live zag optreden. I WAS HERE........

VRIJDAG 15 MEI ,  Nu ga ik met de trein met de vakbond naar Hartje Brussel voor de Europese Manifestatie met de slogan " NIET DE WERKNEMERS MOETEN DE CRISIS BETALEN! "

CIAO - Ludo

De commentaren zijn gesloten.