04-02-11

NR. 56 SPARTATHLON 2011

Dear Ludo, We received your documents and you are accepted with race nr =56= Best regards, P. Tsiakiris . Mijn selectie voor de Spartathlon 2011 is een feit,op 30 September sta ik zonder onvoorziene omstandigheden aan de start aan de Acropolis te Athene voor de 29ste Spartathlon met het Belgisch team. De voorbereidingen zijn intussen al begonnen,er is nog een hele Spartaanse weg af te leggen met het principe van de Oude Belgen. Eens aan de start,ben je gestart en ben je op weg met één doel om 245 km verder te finishen bij Leonidas te Sparta. Zal ik dit kunnen,dat weet ik zelf niet,dit vraagteken zal ik maar kunnen beantwoorden ergens tussen Athene en Sparta op 30 September of 1 Oktober 2011.

Onlangs bijgewerkt415.jpg

 

 

Commentaren

Ik supporter alvast voor je

Gepost door: G.U.Y. | 05-02-11

Ik supporter alvast voor je

Gepost door: G.U.Y. | 05-02-11

Goed nieuws Ludo,

Alvast veel succes met de voorbereidingen .

Gepost door: Conny en Ronny | 05-02-11

Proficiat, en zeer veel succes!!!

Gepost door: Davy Moerman | 05-02-11

Beste Ludo,

Van harte proficiat ! Ook ik kreeg een mail van P. Tsiakiris. Met de melding dat ik "race nr 4" gekregen heb. Mag ik dat beschouwen als een definitieve inschrijving ? Of kunnen ze je daarna nog weigeren ? Het wordt m'n eerste deelname. Is er een "Belgische delegatie" waarbij ik mij verder kan informeren en ondersteuning vinden ? Vriendelijke groeten, Lieven

Gepost door: Lieven Pieters | 06-05-11

Lieven,ja dat is definitieve inschrijving,ze hebben je geselecteerd volgens de uitslagen die je moest opgeven,100 km onder de 10h30 of 24 uur met het aantal kilometers die je moest lopen of zomeer.Ze kunnen je niet meer weigeren. Ik dacht dat de Belgische selectie vast stond, leuk om te horen dat jij er ook bij bent.Er zal later nog wel een Belgische delegatie tot stand komen denk ik.Ik loop volgende week de 24 uur van Steenbergen in Nederland , Joseph Buteneers zal er ook zijn en die weet er alles van,je kan hem ook vinden op facebook.

groetjes
Ludo

Gepost door: Ludo Depoortere | 07-05-11

De commentaren zijn gesloten.