08-11-11

Memorial Leo Van Tichelen 2011

 

 

 

 

Onlangs bijgewerkt19.JPG

 

Onlangs bijgewerkt20.jpg

De Memorial Leo Van Tichelen was weer een geslaagde onderneming van de Spartathlon vrienden in Westmalle.Het werd een mooi onderonsje en loopje van een honderdtal die in een natuurschoon bosvol gebied zich konden uitleven.Vele Belgische ultralopers waren in westmalle van de partij.De Spartaanse onsterfelijke helden stonden in de picture...Henri Tijskens,Joseph Buteneers,Rudi Vanden Berghe,Luc De Jaeger samen met vier nieuwe Spartanen van dit jaar.... Pat Leysen,Marc Vandenplas,Bart Van Nijlen en Ludo Depoortere.Na afloop werden de abdijbieren van Westmalle met mate.... ;-) naar binnen gewerkt.Het was gezellig tafelen in het sportcafe,er werd er nog veelgepraat over de Spartathlon 2011,de weduwe Leo Van Tichelen, Annemie en dochter Dorien waren aanwezig en werd er nog een tombola gehouden met o.a. prijzen in alle maten en gewichten...... Westmalle abijbier.Er werd veel gebabbeld over Ronny Jansen, de Westmallenaar die als het even meezit aan de start zal staan in Athene volgend jaar in 2012.Na Leo Van Tichelen terug iemand van Westmalle,dat zou mooi zijn.

 

Onlangs bijgewerkt26.jpg

 

 

2011-11-9.jpg

Onlangs bijgewerkt17.JPG

 

Op de foto Sonja Helsen die dit jaar een eerste 100 kilometer liep bii de dodentocht van Bornem,wie weet ooit aan de start in de spartathlon ;-)

 

2011-11-071.JPG

 

Onlangs bijgewerkt24.jpg

Onlangs bijgewerkt21.jpg

Onlangs bijgewerkt22.jpg

Onlangs bijgewerkt23.jpg

Onlangs bijgewerkt18.jpg

Onlangs bijgewerkt30.JPG

Onlangs bijgewerkt31.jpg

03-11-11

6DE MEMORIAL LEO VAN TICHELEN

DE SPARTATHLON VRIENDEN WESTMALLE HERDENKEN VOOR DE 6DE KEER NU ZATERDAG OP 5/11/2011 MISTER SPARTATHLON LEO VAN TICHELEN IN CAFE SPORTLOKAAL BIJ ERIC VERCAUTEREN. LEO VAN TICHELEN OVERLEED IN 2005 NA EEN TRAGISCH ARBEIDSONGEVAL.ALLEN DAARHEEN VOOR EEN WANDEL OF EEN LOOPJE,VOOR EEN NATJE EN EEN DROOGJE,VOOR EEN DITJE EN EEN DATJE OVER DE ULTRA DER LOOPS DE SPARTATHLON.

Onlangs bijgewerkt13.jpg

 

Documents.jpg

Onlangs bijgewerkt14-1.jpg

NEGENMAAL BRACHT LEO DE SPARTATHLON TOT EEN GOED EINDE. EEN TIENDE KEER WAS ZIJN DROOM OM MOOI TE EINDIGEN. EEN ANDER EINDE MAAKTE DAAR BRUUSK EEN EINDE AAN.

 

 

Ludo